Det Lille Teater
Lavendelstræde 5-7
1462 København K
tlf 33 12 27 13

Dit teaterbesøg

Info
|
Billetinfo
|
Transport
|
Forberedelse

ANKOMST & FOYER
Når I ankommer til Det Lille Teater, vil I blive mødt i billetskranken. Her bedes I melde jeres ankomst, og I får uddelt programmer. Det er tilstrækkeligt, at vise billetterne på telefonen.


Der er garderobe bagerst i foyeren. Det er på eget ansvar, men der er en billetmedarbejder i foyeren under forestillingen.

 

Umiddelbart før forestillingens start vil alle publikummer blive lukket ind i teatersalen i samlet flok, og en medarbejder fra teatret vil hjælpe med til at alle får en god plads.
 

Forestillingen starter præcis på det angivne tidspunkt. Kom derfor i god tid, da vi ikke kan lukke publikum ind efter forestillingens start. Vær opmærksom på, at det er svært at finde parkeringspladser i området. Vi henviser til parkering i Industriens Hus ved Rådhuspladsen.

 

Det er muligt at parkere klapvogne, barnevogne, cykler mm. i teatrets gård. Der er ikke plads til dem inde i foyeren, men de står sikkert og godt udenfor.

 

TEATERSALEN
Der er u-nummererede pladser i Det Lille Teaters sal. Vi opfordrer de voksne til at sætte sig enten helt inderst eller yderst på rækkerne ved siden af de børn, de følges med. Husk at være opmærksomme på, om der sidder børn bagved jer. Salen er så lille, at man ser lige så godt fra bagerste, som fra første række.


Der må gerne nydes mad, slik og drikkevarer i foyeren, men ikke i salen. 
Der må ikke fotograferes under forestillingen, og mobiltelefonen skal slukkes.

 

LIDT OM BØRNS OPLEVELSE

Vi opfordrer alle voksne til selv at lade børnene opleve forestillingen, og ikke kommentere al handling. Børnene må gerne leve med i forestillingen og komme med kommentarer og reaktioner på forestillingen. 
 

Billetter
Køb
Institutioner & skoler
Bestil
Nyhedsbrev
Video

Arkiv
Sæson18/19
kom dans med mig
21. feb - 14. apr
Køb billetter
Billetinfo
Kontakt
Nyhedsbrev
Støttet af..