Det Lille Teater
Lavendelstræde 5-7
1462 København K
tlf 33 12 27 13

EN SÆLSOM REJSE

info
|
pressen skrev
|
Video

Spilleperiode: 29. januar – 3. maj 2015

Alder: 2 - 4 år

 

Den lille sæl Selma og dens gode ven havmågen Hauge lever dag ind og dag ud på en lille ø midt ude i det store hav. De to venner hygger sig på øen, hvor alt er kendt og godt. En dag sejler et cirkusskib forbi øen. På skibet står klovnen Salvatotte med sin røde bold. Sælen synes det ukendte og farvestrålende fartøj er så spændende, at den bare må finde ud af, hvad det er. Selma springer i havet og svømmer efter skibet mod spændende eventyr. Efter små og store oplevelser i en anderledes cirkusverden, vender Selma hjem til Hauge med nye historier og numre.


En sælsom rejse er den dejligste teaterbilledbog fortalt med dukker og musik i et magisk scenografisk univers, hvor der er tid og plads til de 2 - 4-årige.

Instruktør Jacques Matthiessen har skrevet historie, og sammen med scenograf Christian Q Clausen skabt et univers, der forandrer sig for øjnene af os. Publikum overraskes og forundre, når et fuldt cirkus pludselig rejser sig på den lille scene. Lige som på Den glade løve og Da lille Madsens hus blæste væk er det Paul Arne Kring der laver dukkerne, så både sæl, måge og cirkus kommer til live på skønneste vis. Jazzmusiker Fredrik Lundin har komponeret musikken, der rammer venskabshistorien ind. 

 

Familieforestilling fra 2 - 4 år

Varighed 35 min.

Spilletider: Tirs. - fre.kl.   9:30 & 10:45

Lørdage & søndage kl. 14:00 &15:00

 

Medvirkende
Manuskript og instruktion: Jacques Matthiessen

Skuespillere: Anya Sass, Bo Carlsson & Rolf Søborg Hansen

Scenograf: Christian Q Clausen

Dukkemager: Paul Arne Kring

Komponist: Frederik Lundin

Lysdesign Brian Kousgaard Kristensen
Foto Rolf Søborg Hansen

Plakat Peter Petersen

 

Billetter
Køb
Institutioner & skoler
Bestil
Nyhedsbrev
Video

Arkiv
Sæson18/19
kom dans med mig
21. feb - 14. apr
Køb billetter
Billetinfo
Kontakt
Nyhedsbrev
Støttet af..